Dvůr Králové nad Labem: Na závěr Hudebního léta 2017 znělo country

13.08.2017 21:20

Poslední koncert královédvorského Hudebního léta 2017 patřil na náměstí Václava Hanky ve středu 9. srpna country večeru. Se svým žánrově netradičním vystoupením vystoupila polská skupina Arpode, po které následovala královédvorská country stálice Phobos. Program hudebního léta zakončil známý zpěvák Tomáš Linka s doprovodnou kapelou Přímá Linka.

Dvůr Králové nad Labem: Na závěr Hudebního léta 2017 znělo country
Foto: www.dvurkralove.cz - Miluše Peterová
Popisek: Dvůr Králové nad Labem

Letošní ročník tradičního Královédvorského hudebního léta se nesl ve znamení česko-polské spolupráce a koncerty tak zpestřili svým vystoupením polští hudebníci. Městské kulturní zařízení Hankův dům Dvůr Králové nad Labem a Centrum kultury v Kamenné Hoře totiž realizuje v rámci partnerství obou měst projekt s názvem Společně v hudbě a v tradicích (Razem w muzice i tradycji) a právě hudební část tohoto projektu se týkala Hudebního léta 2017.

Polští umělci se tak představili jak na zahajovacím koncertě, tak během večera, který se nesl ve stylu jazzu a swingu nebo na rockovém minifestivalu. Žáci ZUŠ R. A. Dvorského ze Dvora Králové nad Labem naopak vystoupili v červnu v Kamenné Hoře a hudební část projektu uzavře v sobotu 19. a v neděli 20. srpna 2017 vystoupení čtyř českých kapel na městských slavnostech v Kamenné Hoře.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

11:17 Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

V rámci příprav oslav 90. výročí založení Botanické zahrady Petra Albrechta v Prostějově, které se u…