Dvůr Králové nad Labem: Tréninkové hřiště s umělou trávou začne brzy sloužit sportovcům

06.11.2019 6:32

Ve sportovním areálu pod Hankovým domem je již téměř dokončeno tréninkové hřiště s umělým povrchem, které bude sportovcům sloužit celoročně. Práce realizovala královédvorská stavební firma Pavel Bořek, která přestavěla původní hřiště se škvárovým povrchem.

Dvůr Králové nad Labem: Tréninkové hřiště s umělou trávou začne brzy sloužit sportovcům
Foto: www.dvurkralove.cz - Miluše Peterová
Popisek: Dvůr Králové nad Labem

„V současné době je již položen nový povrch z umělého trávníku, který vyrobila královédvorská společnost JUTA, a. s.,“ říká místostarosta města Jan Helbich.

Vlastní pokládce předcházela realizace konstrukčních vrstev hřiště s drenážním systémem pro odvádění vody. „Dále byly nainstalovány brány, střídačky pro hráče, nechybí ani nové stožáry pro LED osvětlení a hřiště ještě z bezpečnostních důvodů lemují záchytné sítě,“ doplňuje Ctirad Pokorný, vedoucí odboru rozvoje, investic a správy majetku na Městském úřadě Dvůr Králové nad Labem.

Kromě stavebních prací na hřišti ještě pracovníci Technických služeb města Dvora Králové nad Labem vydláždili spojovací chodník, který vede od letní tribuny až k novému hřišti. Z blízkosti hřiště také zmizely valy zeminy, na kterých se nacházely pozůstatky tribun.

Nové hřiště, za které město Dvůr Králové nad Labem zaplatí necelých 6 mil. Kč včetně DPH, bude dokončeno během listopadu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Třebíč: Revitalizace zámeckého parku začíná

22:09 Třebíč: Revitalizace zámeckého parku začíná

Po obnově oblíbeného parku Hrádek se dostane péče i tomu zámeckému. Aktuálně jsou dokončeny přípravn…