Frenštát pod Radhoštěm: Pozemky pod skokanskými můstky mají nového majitele

20.02.2018 18:18

Do výběrového řízení na odkup pozemků pod skokanskými můstky ve Frenštátě pod Radhoštěm, které jsou dosud v majetku státu, vstoupil na poslední chvíli jiný zájemce, který na základě vyšší nabízené ceny pozemky získal.

Frenštát pod Radhoštěm: Pozemky pod skokanskými můstky mají nového majitele
Foto: mufrenstat.cz
Popisek: Frenštát pod Radhoštěm

Podmínky výběrového řízení však umožňují vlastníku staveb na těchto pozemcích, kterým je TJ Frenštát pod Radhoštěm, využít předkupního práva. Pokud TJ Frenštát pod Radhoštěm předkupní právo uplatní a ve lhůtě tří měsíců ode dne doručení nabídky zaplatí kupní cenu, kupní smlouva uzavřená s vítězem výběrového řízení zanikne a tento se tak nikdy vlastníkem předmětných pozemků nestane. Z důvodu udržení odkazu Jiřího Rašky a budoucího rozvoje a využití areálu, který je s touto osobností neodmyslitelně spojen, jsou připraveni pomoci jak město Frenštát pod Radhoštěm, tak i Moravskoslezský kraj. Konečné rozhodnutí následně učiní obě zastupitelstva.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…