Frýdek-Místek: Turistické informační centrum opět zabodovalo v soutěži Turistpropag

09.05.2022 19:31 | Tisková zpráva

Do sbírky ocenění Turistického informačního centra Frýdek-Místek přibylo v uplynulých dnech další. Tentokrát ohodnotila porota prestižní přehlídky turisticko-propagačních materiálů Turistpropag jeho nový materiál Vyplň-Vystřihni-Poskládej třetím místem v kategorii Tištěné propagační materiály, určené pro děti nebo rodiče.

Frýdek-Místek: Turistické informační centrum opět zabodovalo v soutěži Turistpropag
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Novinka, která je na pultech od konce února, je určená převážně dětem. Zábavnou formou je provede naším městem, a díky ní budou poznávat a objevovat jeho atraktivity. „Hra je zavedena čtyři zajímavá místa ve Frýdku-Místku, kde na ně čekají úkoly. Správné odpovědi zaznamenají do pracovního listu, a pak už je čeká poslední, pátý úkol, navštívit některou z poboček našeho informačního centra, kde si nechají správné odpovědi potvrdit. Tím se mohou zařadit do slosování o ceny, které věnují partnerské subjekty. A co víc, třeba za nepříznivého počasí si mohou z tohoto pracovního listu vystřihnout a slepit kostku, kterou si vystaví doma na poličce,“ popisuje novinku ředitelka Turistického informačního centra Frýdek-Místek Monika Konvičná.

Letos bylo v soutěži Turistpropag posuzováno na 300 přihlášených materiálů od 98 subjektů. Hodnotilo se například v kategoriích Propagační spot, Zpravodaj roku 2022, Turistické noviny, Mapy apod.

„Do soutěže byl tentokrát přihlášen větší počet materiálů, než jsme předpokládali. Musím konstatovat, a porota se na tom shodla, že jejich úroveň se výrazně zlepšila. Verdikt nebyl vůbec jednoduchý, rozhodovaly jemné nuance, takže se téměř stíraly rozdíly mezi prvním, druhým a třetím místem,“ hodnotí letošní ročník ředitel soutěže Pavel Hlaváč.

Anketa

Je sněmovní opozice (ANO a SPD) dostatečně důrazná v boji s vládou?

hlasovalo: 36799 lidí

V minulosti si Turistické informační centrum Frýdek-Místek z této soutěže odneslo již několik ocenění. Vyhrál například propagační spot k turistickému produktu Objev 4 tajemství Frýdku-Místku, propagační materiál Vstupte do Beskyd nebo mapa Lysé hory.

„Jsem rád, že aktivity našeho informačního centra nesou ovoce a jejich práce je ohodnocena i v prestižních soutěžích. Navíc velmi oceňuji spolupráci, která při tvorbě tohoto propagačního materiálu pro děti vznikla právě mezi zaměstnanci informačního centra a magistrátu města,“ uzavírá náměstek primátora Jakub Míček.

Pracovní list si mohou zájemci vyzvednout zdarma na pobočkách turistického informačního centra ve Frýdku a v Místku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …