Frýdek-Místek: Turistické informační centrum opět zabodovalo v soutěži Turistpropag

09.05.2022 19:31 | Tisková zpráva

Do sbírky ocenění Turistického informačního centra Frýdek-Místek přibylo v uplynulých dnech další. Tentokrát ohodnotila porota prestižní přehlídky turisticko-propagačních materiálů Turistpropag jeho nový materiál Vyplň-Vystřihni-Poskládej třetím místem v kategorii Tištěné propagační materiály, určené pro děti nebo rodiče.

Frýdek-Místek: Turistické informační centrum opět zabodovalo v soutěži Turistpropag
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Novinka, která je na pultech od konce února, je určená převážně dětem. Zábavnou formou je provede naším městem, a díky ní budou poznávat a objevovat jeho atraktivity. „Hra je zavedena čtyři zajímavá místa ve Frýdku-Místku, kde na ně čekají úkoly. Správné odpovědi zaznamenají do pracovního listu, a pak už je čeká poslední, pátý úkol, navštívit některou z poboček našeho informačního centra, kde si nechají správné odpovědi potvrdit. Tím se mohou zařadit do slosování o ceny, které věnují partnerské subjekty. A co víc, třeba za nepříznivého počasí si mohou z tohoto pracovního listu vystřihnout a slepit kostku, kterou si vystaví doma na poličce,“ popisuje novinku ředitelka Turistického informačního centra Frýdek-Místek Monika Konvičná.

Letos bylo v soutěži Turistpropag posuzováno na 300 přihlášených materiálů od 98 subjektů. Hodnotilo se například v kategoriích Propagační spot, Zpravodaj roku 2022, Turistické noviny, Mapy apod.

„Do soutěže byl tentokrát přihlášen větší počet materiálů, než jsme předpokládali. Musím konstatovat, a porota se na tom shodla, že jejich úroveň se výrazně zlepšila. Verdikt nebyl vůbec jednoduchý, rozhodovaly jemné nuance, takže se téměř stíraly rozdíly mezi prvním, druhým a třetím místem,“ hodnotí letošní ročník ředitel soutěže Pavel Hlaváč.

Anketa

Je sněmovní opozice (ANO a SPD) dostatečně důrazná v boji s vládou?

hlasovalo: 36801 lidí

V minulosti si Turistické informační centrum Frýdek-Místek z této soutěže odneslo již několik ocenění. Vyhrál například propagační spot k turistickému produktu Objev 4 tajemství Frýdku-Místku, propagační materiál Vstupte do Beskyd nebo mapa Lysé hory.

„Jsem rád, že aktivity našeho informačního centra nesou ovoce a jejich práce je ohodnocena i v prestižních soutěžích. Navíc velmi oceňuji spolupráci, která při tvorbě tohoto propagačního materiálu pro děti vznikla právě mezi zaměstnanci informačního centra a magistrátu města,“ uzavírá náměstek primátora Jakub Míček.

Pracovní list si mohou zájemci vyzvednout zdarma na pobočkách turistického informačního centra ve Frýdku a v Místku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Otevření dopravního terminálu a nového podchodu pod železnicí

11:33 Vsetín: Otevření dopravního terminálu a nového podchodu pod železnicí

Ve Vsetíně se dnes uskutečnilo slavnostní otevření společného odbavovacího terminálu pro železniční …