Frýdek-Místek: Zveme na IV.ročník Beskydských rekordů!

17.07.2012 8:31

Přijďte se i vy zapojit do soutěžního klání pod názvem Velké finále Frýdku-Místku aneb pojďme dát gól Evropě, jehož výsledkem bude další zápis v České knize rekordů!

Frýdek-Místek: Zveme na IV.ročník Beskydských rekordů!
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

 

V minulém roce jsme společně s vámi zapsali město Frýdek-Místek do České knihy rekordů, kdy se nám podařilo sníst téměř 100 kg skvělé medové Marlenky. A věříme, že i letos se nám to podaří.

Letošní rok patří fotbalu. Sousední Polsko s Ukrajinou totiž hostily Mistrovství Evropy! A do fotbalového klání se zapojí také Frýdek-Místek. V sobotu 18.8.2012 v 9.00 hodin na náměstí Svobody odstartuje celodenní zápolení  zástupce statutárního města Frýdku-Místku spolu s vynikajícím bývalým fotbalovým reprezentantem  Antonínem Panenkou, který se proslavil svým nepřekonatelným zlatým dloubákem na ME v roce 1976 a kterým rozhodl finálový penaltový rozstřel s Německem. Posléze se všichni účastníci zapojí do štafetové soutěže – kopání pokutových kopů do fotbalové branky.

Celý den bude i opět doprovázen spoustou soutěží, vystoupení a to jak hudebních, tak i těch pohádkových. Z vystupujících již nyní můžeme představit např. mažoretky TALENTO, Stanley´s Dixie Street Band, Jiří Kremser – několikanásobný světový rekordman v driblování, Bublifunk, Downbelow a těšit se můžete na spoustu dalšího. Připraveny budou také dílny pro děti či stánky s rukodělnými výrobky.

V závěru dne nám rekord pomůže dokončit Těžkej Pokondr a večerní zábavu rozproudí ABBA STARS Revival. Celým dnem bude opět jako minulý rok provázet oblíbený sportovní komentátor Vojtěch Bernatský. Vstup na akci zdarma!
Změna programu vyhrazena.

Beskydské rekordy pořádá Beskydské informační centrum Frýdek-Místek v rámci Beskydského Veseléta.

Lucie Talavašková
Beskydské informační centrum Frýdek-Místek, příspěvková organizace

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: frydekmistek.cz

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

22:28 Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

Na začátku týdne byly oznámeny výsledky Ceny Klubu Za starou Prahu za novou stavbu v historickém pro…