Frýdku-Místku byl udělen další certifikát o vytvoření českého rekordu

06.09.2012 10:35

Beskydské informační centrum Frýdek-Místek, p.o. uspořádalo dne 18.8. 2012 v rámci IV. ročníku Beskydských rekordů akci s názvem Velké finále Frýdku-Místku aneb pojďme dát gól Evropě, v rámci které v průběhu 12 hodin vystřelilo na brankáře ve fotbalové bráně 1548 střelců a celkem padlo 650 golů. Každý účastník mohl kopat pouze jednou . Prvním střelcem byla legenda českého fotbalu, Antonín Panenka společně s představiteli města.

Frýdku-Místku byl udělen další certifikát o vytvoření českého rekordu
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

 

Rekordní údaj byl do České databanky rekordů zaregistrován dne 18. 8. 2012 a v České knize rekordů se zápis objeví  v jejím IV. vydání.

Beskydské informační centrum, p.o.  tímto děkuje všem účastníkům, kteří se na ustanovení rekordu podíleli a těší se na setkání při dalším ročníku Beskydských rekordů, které se pořádají v rámci Beskydského Veseléta ve městě Frýdek-Místek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: frydekmistek.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…