Havířov: Provoz venkovního mobilního kluziště byl zahájen

07.12.2021 10:11 | Tisková zpráva

Mobilní ledová plocha, která je umístěna v prostorách areálu Sportovní haly Slávie v Havířově, vstupuje do své druhé sezóny. Ta loňská byla, s ohledem na protiepidemiologická nařízení, výrazně omezena. A tak letos pevně věříme, že si návštěvníci kouzla zabruslit si pod širým nebem užijí podstatně více.

Havířov: Provoz venkovního mobilního kluziště byl zahájen
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

O mobilní ledovou plochu se budou, tak jako loni, starat zaměstnanci Správy sportovních a rekreačních zařízení Havířov (dále jen SSRZ Havířov), kteří bruslení veřejnosti do konce letošního roku připravují na každý den včetně dopoledního vánočního i silvestrovského bruslení. Počet návštěvníků se bude řídit aktuálními protiepidemickými nařízeními vlády. V normálních podmínkách je pohodlná kapacita kluziště o rozměrech 15 x 30 metrů stanovena na 50-60 bruslařů.

Mobilní ledové kluziště lze provozovat při venkovní teplotě do plus 12 stupňů. Chladící jednotka pracuje systémem nepřímého chlazení. Zatím je provoz kluziště v případě pro venkovní led příznivých meteorologických podmínek naplánován do konce března příštího roku.

Bruslení bude probíhat v hodinových blocích, provozní doba venkovního kluziště je stanovena od 9:00 do 20:00. Mezi jednotlivými bloky bruslení bude probíhat technologická přestávka pro úpravu ledu. Aktuální časové bloky budou dostupné na webových stránkách SSRZ (ZDE), kde zájemci o venkovní kluziště naleznou též telefonní kontakt.

Hodinové vstupné je pro dospělého 40 korun, dítě do 140 cm nebo do 15 let (po prokázání věku) zaplatí 30 korun. Příchozím dětem bude k dispozici půjčovna bruslí za poplatek 60 korun, kdy vratná záloha za půjčení bruslí činí 200 Kč/pár. Platit lze hotově i kartou na terminálu. Návštěvníci si mohou boty a osobní věci ukládat do uzamykatelných skřínek. Záloha na klíč od skříňky činí 50 korun.

Těšíme se na vás
tým pracovníků Správy sportovních a rekreačních zařízení Havířov

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

22:09 Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

Frýdek-Místek zaplatí zubařům, kteří budou sloužit pohotovostní služby. Po měsících jednání se zřizo…