Havířov: Řidiči se musí připravit na dopravní omezení

02.05.2020 8:32

V průběhu měsíce května a června dojde k plánované uzavírce místní komunikace ulice Petřvaldská v Havířově-Šumbarku, a to z důvodu realizace stavebních prací chodníku na ulici Petřvaldská v lokalitě ulice Osadnická.

Havířov:  Řidiči se musí připravit na dopravní omezení
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Stavba bude probíhat po etapách, kdy I. etapa bude prováděna v termínu od 4. května 2020 (07.00 hodin) do 21. května 2020 (05.00 hodin). Po dobu I. etapy bude veškerý provoz veden po polovinách ulicí Petřvaldská a bude řízen semafory.

II. etapa bude prováděna v termínu od 21. května 2020 (05.00 hodin) do 19. června 2020 (17.00 hodin). Po tuto dobu bude v lokalitě prováděné stavby ulice Petřvaldská uzavřena úplně. Během II. etapy bude zajištěn bezpečný průjezd pouze autobusům MHD a vozidlům IZS. Objízdná trasa pro ostatní dopravu bude řádně vyznačena přechodným dopravním značením.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.