Hodonín: Zoo otevřela brány návštěvníkům

01.05.2020 20:21

Od čtvrtka 30. dubna mohou návštěvníci opět zavítat do hodonínské zoologické zahrady. Vstupenky si zájemci zakoupí online na webových stránkách www.zoo-hodonin.cz. Zpřístupněny budou venkovní prostory zoologické zahrady. Vnitřní prostory budou přístupné podle vládního harmonogramu uvolňování opatření od 25. května.

Hodonín: Zoo otevřela brány návštěvníkům
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Náměstí v Hodoníně

„Od středy 29. dubna je možné zakoupit vstupenky do zoologické zahrady online platbou z našich webových stránek,“ oznámil novinku ředitel Zoo Hodonín Martin Krug. „Také platí, že počet návštěvníků na jeden den, vzhledem k rozloze zoologické zahrady, nesmí přesáhnout 900 osob. Nebude rovněž přístupné dětské hřiště ani skákací hrad či kolotoč a v provozovnách občerstvení zavedeme zvláštní režim,“ vyjmenoval přijatá opatření nutná k otevření zoo pro návštěvníky její ředitel. Otevřena bude i prodejna suvenýrů.

Stejně jako jiné zoologické zahrady také ta hodonínská se na jaře pyšní mnoha přírůstky mláďat. Jedním z nových obyvatel mořského akvária je i muréna hvězdovitá. V loňském roce navštívilo Zoo Hodonín bezmála 200 tisíc návštěvníků.

Vstupenky online zakoupíte na webových stránkách ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…