Hořice: Horní část Škrétovy ulice má nový povrch

13.03.2021 15:55

Cesta z náměstí směrem k Masarykově věži samostatnosti je zase o trochu pohodlnější. Severní část Škrétovy ulice má nový povrch, takže po dešti si tam už chodci nezablátí svoji obuv.

Hořice: Horní část Škrétovy ulice má nový povrch
Foto: horice.org
Popisek: Hořice

Horní části Škrétovy ulice se dostalo nového povrchu v podobě spodního betonového a vrchního asfaltového zhutněného recyklátu, který byl takto využit z vyfrézovaných komunikací. Úvozová cesta byla rozšířena a vyspádována, na několika místech byly vymodelovány odvodňovací terénní vlny. Křoví, které zasahovalo do cesty, bylo prokáceno. Cesta je nyní daleko schůdnější, což chodci samozřejmě nejvíce ocení například po dešti. Drobnou, ale důležitou investiční akci provedla firma PDV stavby, která realizovala rekonstrukci Betlému, oprava si vyžádala investici 263 tis. bez DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

11:17 Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

V rámci příprav oslav 90. výročí založení Botanické zahrady Petra Albrechta v Prostějově, které se u…