Hořice: Nádoby na bioodpad rozebrány! Město plánuje nakoupit další

17.03.2021 12:09

Hned během prvního dne kampaně byly nádoby na bioodpad rozebrány. Celkem 120 kusů o objemu 120 a 240 litrů pořízených z dotačního titulu bylo v areálu Technických služeb vydáno ještě během dopoledne.

Hořice: Nádoby na bioodpad rozebrány! Město plánuje nakoupit další
Foto: horice.org
Popisek: Hořice

Ať už za vysokým zájmem stojí rozsáhlá kampaň města o nutnosti třídění odpadu z domácností nebo příchod jarního počasí a s tím spojené tradiční zahrádkaření, vedení města na tento stav zareagovalo zakoupením dalších kusů biopopelnic z vlastního rozpočtu. Jejich distribuce, stejně jako dalších nádob na separovaný odpad (žluté a modré popelnice) pořízených z dotace,  je plánována na dobu, až se uvolní opatření spojená s coronavirovou nákazou.
O termínech i způsobu distribuce budou občané Hořic včas informováni v tištěných i internetových médiích. Seznam nových majitelů biopopelnic bude zpracován a  předán odborem životního prostředí do Technických služeb, aby tito byli včas zařazeni do svozového plánu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Ve městě se na zkoušku objeví barevné koše na tříděný odpad

7:17 Hradec Králové: Ve městě se na zkoušku objeví barevné koše na tříděný odpad

V Hradci Králové se na více než dvou desítkách míst objeví barevné koše na tříděný odpad. Lidé tak b…