Hradec Králové: Koupaliště Flošna bude za deště zavřené

14.05.2018 19:09

Koupaliště Flošna v Hradci Králové se poprvé letos otevřelo v sobotu 12. května 2018. První plavci vyzkoušeli ohřátý 50m bazén již po 10. hodině. Po sobotních odpoledních bouřkách se v neděli počasí umoudřilo a návštěvníci si tak mohli vychutnávat koupání a atrakce až do 19. hodiny.

Hradec Králové: Koupaliště Flošna bude za deště zavřené
Foto: Archiv autora
Popisek: Koupaliště Flošna

Zatím je koupaliště v režimu vedlejší sezóny, což znamená hlavně výhodnější vstupné, ale provoz se bude řídit počasím. Vzhledem k tomu, že má do České republiky dorazit ochlazení a déšť, bude koupaliště Flošna od úterý 15. 5. uzavřeno až do příchodu dalšího teplého počasí. Návštěvníci zatím mohou využívat krytý plavecký bazén a aquacentrum v Městských lázních na Eliščině nábřeží.

Koupaliště Flošna, stejně jako ostatní bazény v republice, řeší problém s nedostatkem plavčíků. Ani zvýšená hodinová sazba 120 Kč/hodinu nevzbudila extrémní zájem o brigádu. SNHK navíc proplácí po odpracovaní určitého počtu hodin i téměř polovinu nákladů na získání osvědčení pro práci plavčíka. Pokud by se situace nezlepšila, musela by SNHK přistoupit k nepopulárnímu řešení – dočasnému uzavření krytého aquacentra v Městských lázních a přesunem zaměstnanců na koupaliště Flošna. V případě nepřízně počasí bude zase uzavřeno letní koupaliště Flošna a aquacentrum otevřeno.

Veškeré aktuální informace o otevření obou areálů jsou pravidelně zveřejňovány ZDE a FCB.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.