Hradec Králové: Pomozte městu s průzkumem, jak lidé po Hradci cestují

11.06.2017 9:30

Město Hradec Králové v současné době připravuje dlouhodobou dopravní strategii města. Cílem projektu je uspokojení dopravních potřeb a zvýšení kvality života občanů i zlepšení podmínek pro podniky v Hradci Králové a okolí. Součástí projektu je průzkum, zaměřený na zjištění toho, jak lidé po městě cestují.

Hradec Králové: Pomozte městu s průzkumem, jak lidé po Hradci cestují
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

„Zpracovatelem průzkumu je společnost NMS Market Research, která vás může v období do 30. června oslovit a požádat o účast na tomto průzkumu. Pokud budete osloveni, prosíme vás o vyplnění dotazníku, který obvykle zabere 20 minut. Pouze díky vaší spolupráci může průzkum přinést nezkreslené a užitečné informace o cestování v Hradci Králové,“ děkuje předem za pomoc a spolupráci vedoucí magistrátního odboru strategického plánování a projektového řízení Karel Vít.

Dopravně-sociologický průzkum domácností je zaměřený na zjištění běžného dopravního chování a obvyklých přepravních vztahů obyvatel města. Zejména cesty dětí do škol a pravidelné cesty do práce jsou klíčové pro plánování atraktivní, vstřícné a bezpečné infrastruktury, optimalizaci silniční dopravy v centru města, parkovacích stání, veřejné hromadné dopravy a podobně. Veškeré údaje uvedené do dotazníku jsou anonymní a bude s nimi nakládáno jen pro potřeby tohoto projektu.

Dotazníky je možné najít ZDE.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

nezávislost

Dobrý den, podle vás jsme nejsme politicky nezávislí, znamená to, že volby jsou u nás zbytečné? Taky tvrdíte, že je třeba, abysme byli nezávislí i ekonomicky a v zemědělství. Je to ale vůbec možné, když je naše ekonomika závislá na exportu a na německé ekonomice? A co se týče zemědělství, jak chcete...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Přijďte si zacvičit do nových venkovních posiloven

13:33 Liberec: Přijďte si zacvičit do nových venkovních posiloven

Odbor ekologie a veřejného prostoru zrealizoval pro občany města Liberce dvě nové venkovní posilovny…