Jaroměř: Anketa ke strategickému plánu rozvoje města

02.08.2016 8:27

Strategický plán je klíčovým dokumentem pro budoucí rozvoj města. Vzniká v dialogu mezi veřejností, soukromou sférou a samosprávou, mezi občany, podnikateli, majiteli pozemků, odborníky a správou obce a státu. Strategický plán udává směr, jakým se bude obce do budoucna ubírat.

Jaroměř: Anketa ke strategickému plánu rozvoje města
Foto: Jaromer-josefov.cz
Popisek: Jaroměř

Vážení občané,

dovolte nám, abychom Vás požádali o pomoc při tvorbě nového strategického plánu města Jaroměř. Na stránkách www.jaromer.cityupgrade.cz naleznete anketu, vyplněním této ankety pomůžete vytvořit kvalitní strategický plán pro budoucí rozvoj města.

Co je to strategický plán a k čemu slouží?

Strategický plán je klíčovým dokumentem pro budoucí rozvoj města.  Vzniká v dialogu mezi veřejností, soukromou sférou a samosprávou, mezi občany, podnikateli, majiteli pozemků, odborníky a správou obce a státu. Strategický plán udává směr, jakým se bude obce do budoucna ubírat.

Právě vyplněním ankety, poskytnete zpracovateli informace o silných i slabých stránkách města. Podělte se o své nápady, podněty a postřehy, rozhodněte sami o tom, co Vaše město potřebuje!

Vyplněním ankety pomůžete ke zkvalitnění života ve městě.

Děkujeme.

Město Jaroměř

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…