Jaroměř: Anketa ke strategickému plánu rozvoje města

02.08.2016 8:27

Strategický plán je klíčovým dokumentem pro budoucí rozvoj města. Vzniká v dialogu mezi veřejností, soukromou sférou a samosprávou, mezi občany, podnikateli, majiteli pozemků, odborníky a správou obce a státu. Strategický plán udává směr, jakým se bude obce do budoucna ubírat.

Jaroměř: Anketa ke strategickému plánu rozvoje města
Foto: Jaromer-josefov.cz
Popisek: Jaroměř

Vážení občané,

dovolte nám, abychom Vás požádali o pomoc při tvorbě nového strategického plánu města Jaroměř. Na stránkách www.jaromer.cityupgrade.cz naleznete anketu, vyplněním této ankety pomůžete vytvořit kvalitní strategický plán pro budoucí rozvoj města.

Co je to strategický plán a k čemu slouží?

Strategický plán je klíčovým dokumentem pro budoucí rozvoj města.  Vzniká v dialogu mezi veřejností, soukromou sférou a samosprávou, mezi občany, podnikateli, majiteli pozemků, odborníky a správou obce a státu. Strategický plán udává směr, jakým se bude obce do budoucna ubírat.

Právě vyplněním ankety, poskytnete zpracovateli informace o silných i slabých stránkách města. Podělte se o své nápady, podněty a postřehy, rozhodněte sami o tom, co Vaše město potřebuje!

Vyplněním ankety pomůžete ke zkvalitnění života ve městě.

Děkujeme.

Město Jaroměř

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

11:33 Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

Některé projekty v krajském městě se neobejdou bez dobré spolupráce a komunikace mezi krajem a měste…