Jeseník schválil dohodu akcionářů, teď jsou na řadě další zastupitelstva

08.03.2019 10:34

Zastupitelé Jeseníku schválili 21. února dohodu akcionářů, která určuje další směr fungování společnosti Vodovody a kanalizace Jesenicka a.s. (VaK). Další důležitý krok se odehrál 5. března, kdy valná hromada společnosti zvolila pět nových členů dozorčí rady a následně došlo k obměně představenstva.

Jeseník schválil dohodu akcionářů, teď jsou na řadě další zastupitelstva
Foto: wikipedia
Popisek: Pohled na Jeseník.

Po měsících vyjednávání mezi obcemi Lipová Lázně, Česká Ves, Bělá pod Pradědem, Hradec - Nová Ves, Písečná a Jeseník se tak podařilo dospět do stavu, který umožní společnosti fungovat ve prospěch všech občanů. „Jsem rád, že jsme společně s ostatními akcionáři překonali nedůvěru, která panovala vůči Jeseníku a teď se můžeme plně věnovat tomu, co je posláním VaKu – starost o vodu pro naše občany,“ řekl místostarosta Jeseníku Tomáš Vlazlo. K tomu, aby došlo k dojednaným změnám již stačí, aby zastupitelstva obcí, stejně jako město Jeseník, odsouhlasila dohodu akcionářů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…