Jičín: Návrat trhů i MHD

23.04.2020 12:20

Od pondělí 27. dubna bude obnovena městská hromadná doprava. Obnoveny jsou i jičínské trhy.

Jičín: Návrat trhů i MHD
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Od pondělí 27. dubna bude obnovena městská hromadná doprava v Jičíně. Po dobu trvání nouzového stavu bude bezplatná a nastupování do autobusu bude možné pouze zadními dveřmi. Ranní spoj nebude zajíždět do Robous a bude obnoven, jakmile školy zahájí výuku.

Jsou obnoveny jičínské trhy

Ve středu a v pátek se konají trhy farmářské, v sobotu tradičně trhy se širokým sortimentem. Občany zdvořile žádáme o dodržování mimořádných opatření a děkujeme za zodpovědný přístup k věci. Je třeba dodržovat odstupy a nosit ochranu dýchacích cest. Součinnost při pořádání trhů poskytne Městská policie Jičín.

Stánky budou rozmístěny s většími rozestupy, než jsme z minulosti zvyklí, a trhy se tak rozprostřou do celého centra města. Jmenovitě budou na Husově ulici, na Žižkově náměstí, na Valdštejnově náměstí, v Chelčického ulici a na náměstí Svobody (tzv. Rynečku). Zdvořile žádáme občany, aby před konáním trhů neparkovali ve vyjmenovaných lokalitách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…