Jihlavský zastupitelský klub hnutí ANO posiluje o dalšího člena

08.03.2018 10:47

Zastupitelský klub hnutí ANO se na základě společného jednání dohodl na spolupráci se zastupitelem Pavlem Františkem Daňkem, který je v současné době nejmladším členem zastupitelstva.

Jihlavský zastupitelský klub hnutí ANO posiluje o dalšího člena
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Pan Daněk po dlouhodobých neshodách v plnění programu své dosavadní strany ukončil členství jak v KSČM, tak v zastupitelském klubu této strany a jako volný zastupitel se rozhodl vstoupit do zastupitelského klubu hnutí ANO jako nezávislý.

„S panem Daňkem dlouhodobě spolupracujeme, proto nám přišlo přirozené využít této situace a nabídnout mu zařazení do našeho zastupitelského klubu“, sdělil náměstek primátora Radek Popelka.

„Ve stávajícím klubu jsem neviděl možnost plnit volební program, ke kterému jsem se před volbami zavázal svým voličům. Vzhledem k dosavadním zkušenostem věřím, že pro voliče a Jihlavu budu daleko prospěšnější jako součást zastupitelského klubu hnutí ANO“, konstatuje P. F. Daněk.

„Jako vítěz voleb jsme se stali na závěr volebního období nejsilnějším zastupitelským klubem“, komentuje změnu předseda zastupitelského klubu hnutí ANO Rostislav Habán.

Společné prohlášení zastupitelského klubu hnutí ANO a zastupitele P. F. Daňka

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Začíná stavba nového autobusového nádraží a komunikací v přednádraží

10:28 Vsetín: Začíná stavba nového autobusového nádraží a komunikací v přednádraží

V pátek 3. května se slavnostně otevře nové vlakové nádraží včetně budovy dopravního terminálu. Zatí…