Kroměříž: Informační centrum zahájilo prodej vratných kelímků

08.07.2020 16:29

Plastové vratné kelímky v sytě žluté barvě loga města jsou v prodeji v Turistickém informačním centru Kroměříž v Prusinovského ulici vedle radnice.

Kroměříž: Informační centrum zahájilo prodej vratných kelímků
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

„Vratné kelímky jsou zajímavým a praktickým propagačním předmětem města a zároveň přinesou snížení množství plastového odpadu při pořádání kulturních a společenských akcí ve městě, zvláště těch letních pod širým nebem,“ uvedl místostarosta Vratislav Krejčíř.

kelímky

Grafika kelímku, kterou v rámci veřejné soutěže vytvořila Kateřina Blahutová, představuje některé dominanty Kroměříže i zajímavé akce, které se ve městě konají a dotvářejí jeho kolorit. „Návrh ilustruje sérii zážitků a aktivit, které dělají Kroměříž jedinečnou,“ uvedla autorka návrhu.

Nádobka má obsah 0,5 litru a zájemci ji mohou zakoupit za 40 korun. Kromě toho, že se dá kelímek pořídit v kroměřížském „íčku“, bude možné ho koupit na případných akcích u stánků s čepovanými nápoji, umožní-li aktuální situace kolem koronavirové nákazy jejich pořádání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …