Kroměříž: Oprava kanalizační šachty uzavře část Moravské ulice

09.07.2020 19:44

Moravská ulice bude v části mezi křižovatkami s ulicemi Kotojedská a Gorkého zhruba na tři měsíce uzavřena. Uzavírka místní komunikace ve zmíněné ulici bude zahájena v pondělí 13. července a potrvá až do 30. září letošního roku. „Důvodem uzavírky je složitá oprava kanalizační šachy v hloubce necelých jedenáct metrů uprostřed uvedené komunikace současně s přeložkou vodovodu,“ uvedl Vlastimil Foltýn z odboru služeb Městského úřadu Kroměříž.

Kroměříž: Oprava kanalizační šachty uzavře část Moravské ulice
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Část Moravské ulice bude nutné objet po trasách označených přechodnými dopravními značkami, stejně bude označena i samotná uzavírka. Hlavní objízdná trasa povede ulicemi Kotojedská, Jiráskova, Sokolovská a Velehradská. S vedením objízdné trasy souvisí také změny či posun zastávek MHD a linek Krodos Bus, a. s. Informace budou k dispozici u dopravců a zároveň vyvěšeny na zastávkách, jichž se změny týkají.

Akci neprovádí město Kroměříž, jejím investorem je společnost Vodovody a kanalizace Kroměříž a samotnou stavbu provádí firma TRASKO BVT, s. r. o. Vyškov. S případnými dotazy je možné se obrátit na pana Štěpána Leitnera (společnost TRASKO BVT), tel. 775 738 244.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…