Lanškroun: Zimní stadion má nové zázemí pro hokejisty

28.10.2020 15:55

Se začátkem zimní sezony se rozběhla i dodávka a montáž buňkového systému, který bude tvořit další šatny a sociální zařízení pro Zimní stadion B. Modrého.

Lanškroun: Zimní stadion má nové zázemí pro hokejisty
Foto: lanskroun.eu
Popisek: Renesanční radnice v Lanškrouně

Nedostačující kapacity šaten a zázemí pro sportovce vyřešila instalace šesti kusů nových mobilních buněk. Objekt šaten pro sportovce s vlastním sociálním zařízením je o rozměrech 18 x 6m. Budou zde dvě šatny o rozměrech 6x6 m a každá šatna bude mít vlastní  sociální zařízení, kde je WC, pisoáry, sprchy a umývadla.

„Jsme rádi, že jsme společně po několika letech našli s uživateli hokejové haly řešení a zajistili jsme tak potřebné zázemí pro naše hokejisty,“ říká místostarosta Miloš Smola a dodává, „pokud se tento systém osvědčí a dohodneme se i s uživateli atletického stadionu, zrealizovali bychom obdobné šatny a zázemí i na atletickém stadionu,“ uzavírá Miloš Smola.

V současné době je sestava buněk osazena na základové patky a celý objekt je napojen na kanalizaci. Během měsíce října a listopadu bude probíhat propojení rozvodů energií šaten a hokejové haly. V hokejové hale bude upravena kotelna, která bude objekt šaten vytápět.

„Za hokejový klub jsme rádi za instalaci šaten, potřebujeme pro mládežnické týmy zázemí takové, abychom měli pro naše hráče adekvátní prostředí a srovnatelné podmínky, jaké mají všude v okolí. Rádi bychom tuto formu zázemí rozšiřovali, abychom ho mohli mít pro všechny mládežnické kategorie,“ říká hlavní trenér a manažer sportovního střediska mládeže za hokejový klub Orli Lanškroun Miroslav Vicenec.

Předpokládaná cena je 3 250 000 Kč včetně DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…