Liberec: Příměstské tábory pro sociálně znevýhodněné děti

30.04.2021 16:43

Příměstské tábory pro děti jsou velkou pomocí pro rodiče školou povinných dětí i zajímavou alternativou pro děti, jak prožít letní prázdniny.

Liberec: Příměstské tábory pro sociálně znevýhodněné děti
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

Komunitní středisko KONTAKT Liberec připravuje od 19. 7. 2021 bezplatné příměstské tábory pro děti ze sociálně znevýhodněných rodin. Celkem se uskuteční tři turnusy v průběhu celých prázdnin. Děti se mohou těšit na mnoho výletů, sportovních her, ale i rukodělných činností, stranou nezůstanou ani aktivity na procvičování školních dovedností.

„Příměstské tábory pro děti jsou důležité bez ohledu na sociální postavení rodiny. Díky nim mají děti možnost poznat nové kamarády a naučit se trávit volný čas smysluplným způsobem,“ říká ředitel Kontaktu Michael Dufek.

Nově Kontakt vychází vstříc rodičům, kteří potřebují skloubit péči o děti a zaměstnání a tak budou moci své děti přivádět již od 7:30 hodin a následně si je budou moci vyzvednout až do 16:30 hodin. Současná situace je těžká pro všechny, ovšem pro rodiče dětí obzvlášť.

plakát

Více informací a možnost přihlášení ZDE, nebo na tel. 485 244 991.

Komunitní středisko KONTAKT Liberec, p. o., se věnuje aktivizaci seniorů, zajišťuje přepravu Taxík Maxík, pořádá volnočasové aktivity pro děti ze sociálně znevýhodněného prostředí, akce pro cizince a národnostní menšiny, provozuje Dobrovolnické centrum Amikus a vytváří zázemí pro občanské iniciativy a neziskové organizace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…