Mariánské Lázně mají nového starostu

21.02.2018 10:45

Na dnešním řádném zastupitelstvu se Mariánské Lázně dočkaly změny na postu starosty. Ing. Petra Třešňáka nahradil dosavadní radní Ing. Martin Kalina (Piráti).

Mariánské Lázně mají nového starostu
Foto: muml.cz
Popisek: Mariánské Lázně

“Jsem rád, že mohu práci starosty vložit do kvalifikovaných rukou p. Kaliny,” uvádí nyní bývalý starosta Ing. Petr Třešňák, “vzhledem k tomu, že jako Piráti se snažíme aby u nás neprobíhalo kumulování funkcí, tak tímto ctíme naše pravidla.” Ing. Martin Kalina je v současné chvíli městský radní a zastupitel.

“Jsem rád, že mohu převzít otěže a pokračovat v plnění programového prohlášení naší koalice a dovést všechny slíbené projekty do konce, ať jde o územní plán, levné parcely pro bydlení pro občany Mariánských Lázní, přestavbu ploché dráhy v multifunkční komplex s inlinovou dráhou a samozřejmě zahájit práce pro přestavbu radnice v moderní a funkční komplex, kam budou naši občané chodit rádi. Pokud máte zájem sledovat co všechno tvoříme, najdete mě samozřejmě na facebooku a rád bych oznámil, že budu pokračovat v otevřené politice mého předchůdce, například s Kávou online se starostou, která proběhne podle plánu, opět v první pondělí v měsíci. Připravte si své dotazy, rád vám je zodpovím. “ uvádí pan Kalina.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…