Mladá Boleslav: Altán na Výstavišti je znovu v celoročním provozu

02.07.2017 17:29

Altán v parku Výstaviště, který je již více než rok uzavřen, má od 1. července nového provozovatele. Rada města schválila pronájem této nemovitosti soukromému podnikateli, který zde bude provozovat kavárnu a snack bar i s nabídkou venkovního posezení. Provoz altánu bude celoroční a vrátí tak do této cenné lokality možnost občerstvení, která lidem citelně chyběla.

Mladá Boleslav: Altán na Výstavišti je znovu v celoročním provozu
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Vlastníkem altánu je město Mladá Boleslav, které jej postupně pronajímalo různým nájemcům. Poslední nájemce sám požádal o ukončení nájmu. Smlouva o pronájmu byla s novým nájemcem uzavřena na dobu neurčitou s možností výpovědi bez udání důvodu s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za účelem užívání budovy jako kavárny a snack baru s veřejným WC za podmínky, že provozovna nesmí být uzavřena déle než 14 dní. Uzavření provozovny na delší dobu, například z technických důvodů, je možné jen s předchozím písemným souhlasem rady města.

„Naším cílem bylo obnovit provoz občerstvení v této lokalitě co nejdříve. Věřím, že se podaří vyřídit co nejrychleji všechny potřebné a že se během července provoz altánu naplno rozjede. Jsme moc rádi, že se podařilo vyvázat z té původní smlouvy a tak rychle zajistit obnovení provozu,“ řekl Bouška.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

22:28 Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

Na začátku týdne byly oznámeny výsledky Ceny Klubu Za starou Prahu za novou stavbu v historickém pro…