Mladá Boleslav: Altán na Výstavišti je znovu v celoročním provozu

02.07.2017 17:29 | Zprávy

Altán v parku Výstaviště, který je již více než rok uzavřen, má od 1. července nového provozovatele. Rada města schválila pronájem této nemovitosti soukromému podnikateli, který zde bude provozovat kavárnu a snack bar i s nabídkou venkovního posezení. Provoz altánu bude celoroční a vrátí tak do této cenné lokality možnost občerstvení, která lidem citelně chyběla.

Mladá Boleslav: Altán na Výstavišti je znovu v celoročním provozu
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Vlastníkem altánu je město Mladá Boleslav, které jej postupně pronajímalo různým nájemcům. Poslední nájemce sám požádal o ukončení nájmu. Smlouva o pronájmu byla s novým nájemcem uzavřena na dobu neurčitou s možností výpovědi bez udání důvodu s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za účelem užívání budovy jako kavárny a snack baru s veřejným WC za podmínky, že provozovna nesmí být uzavřena déle než 14 dní. Uzavření provozovny na delší dobu, například z technických důvodů, je možné jen s předchozím písemným souhlasem rady města.

„Naším cílem bylo obnovit provoz občerstvení v této lokalitě co nejdříve. Věřím, že se podaří vyřídit co nejrychleji všechny potřebné a že se během července provoz altánu naplno rozjede. Jsme moc rádi, že se podařilo vyvázat z té původní smlouvy a tak rychle zajistit obnovení provozu,“ řekl Bouška.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

dezinformace

Co přesně je podle vás dezinformace? Nemyslíte, že by si to měl každý vyhodnotit sám? Myslíte, že pravda se pozná vždy na první pohled? Vždyť spousta věcí se prokáže až časem. To bylo třeba povyku, když byl někdo proti očkování proti covidu, protože lidi stejně neochrání a ejhle, za čas se ukázalo, ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rokycany: Den plný sportu nabídne Roadshow Sportmanie

22:28 Rokycany: Den plný sportu nabídne Roadshow Sportmanie

Masarykovo náměstí v Rokycanech se ve středu 19. června stane centrem sportu. Odbor sportu Magistrát…