Mladá Boleslav: Město dostane dotaci na projekt Cyklostezka Bezděčín

08.07.2020 15:34

Město Mladá Boleslav obdrželo od Ministerstva pro místní rozvoj rozhodnutí o poskytnutí dotace na projekt Cyklostezka Bezděčín, který je spolufinancovaný z Integrovaného regionálního operačního programu (IROP). Výše dotace dosahuje až 90 % (85 % EU + 5 % státní rozpočet). Předpokládaná hodnota dotace činí 5 859 308,65 Kč.

Mladá Boleslav: Město dostane dotaci na projekt Cyklostezka Bezděčín
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Hlavním cílem projektu je rozvoj udržitelné dopravy v intravilánu Mladé Boleslavi. Předmětem díla je výstavba nové cyklostezky v ulici Pražská v místní části Bezděčín, která tvoří další část výstavby stezek pro cyklisty a úpravu chodníků a přechodů pro chodce v Mladé Boleslavi a okolí.

V rámci projektu bude vybudováno 350 m komunikace pro cyklisty a chodce, která bude mít v celé délce formu nové cyklostezky včetně doplňkové infrastruktury a veřejného osvětlení. Realizace projektu bude dokončena v prosinci 2020.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Praha 2 má nový poesiomat

19:06 Praha 2 má nový poesiomat

Návštěvníci Sadů Svatopluka Čecha na Vinohradech mají od včerejšího dne novou atrakci – hrací skříňk…