Mladá Boleslav: Pomoc ukrajinskému městu Tjačiv dorazila na místo

12.03.2022 6:32 | Tisková zpráva

Pomoc města Mladá Boleslav a společnosti Škoda Auto ukrajinskému městu Tjačiv s dodávkou léků a zdravotnického materiálu ve středu ráno dorazila na místo určení.

Mladá Boleslav: Pomoc ukrajinskému městu Tjačiv dorazila na místo
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Tato podpora ve výši dvou milionů korun bude doplněna ještě třetí dodávkou léků v hodnotě 1 milion Kč, které věnovaly odbory KOVO MB. Starosta města Tjačiva Ivan Ivanovič Kovač našemu městu poděkoval textem, který zveřejnil prostřednictvím Facebooku.

„Díky Vaší pomoci, v tomto pro vlast těžkém období, víme, že máme opravdové přátele. Děkujeme našemu partnerskému městu za včasnou a potřebnou pomoc. Tato pomoc, kterou jste poskytli, bud určena těm, kteří ji potřebují nejvíc. Našim vojákům a těm, kteří byli nuceni opustit své domovy. Vždy si to budeme pamatovat a mít k Vám úctu,“ uvedl starosta Tjačivu Ivan Ivanovič Kovač.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Galerijní a muzejní noc nabídne zábavný program pro všechny generace

10:23 Zlín: Galerijní a muzejní noc nabídne zábavný program pro všechny generace

V pátek 24. května se uskuteční letošní Galerijní a muzejní noc ve Zlíně. Pro ty, kteří zůstanou vzh…