Mladá Boleslav: Přidělování bytů v DPS bude rychlejší

05.11.2019 18:46

Na svém pondělním jednání schválila rada města aktualizovanou instrukci, díky níž se urychlí proces přidělování bytů v DPS a dalších zařízeních se zvláštním určením.

Mladá Boleslav: Přidělování bytů v DPS bude rychlejší
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

"Když jsem zjistila, že přidělování bytů se v některých případech velice vleče, rozhodla jsem se probrat celý proces se všemi zainteresovanými stranami, které do něj vstupují, a ukázalo se, že panuje shoda v tom, abychom ho maximálně zjednodušili. Jelikož byty přidělujeme podle schváleného pořadníku, není nutné, aby proběhlo ještě další schvalování konkrétním nájemníkům ze strany komisí," vysvětlila náměstkyně primátora pro sociální oblast Miroslava Kašpárková.

Díky tomuto kroku a vstřícnosti jak komise pro rozvoj bydlení, tak komise zdravotní a sociální, se povedlo schválit novou podobu instrukce pro přidělování bytů v DPS. Podstatné je, aby tyto byty nezůstávaly zbytečně neobsazené, nové nařízení může jejich přidělování až o dva měsíce urychlit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: V cykloparku byl dokončen už čtvrtý singletrail, dlouhý skoro sedm kilometrů

19:06 Aš: V cykloparku byl dokončen už čtvrtý singletrail, dlouhý skoro sedm kilometrů

V lesním terénu vrchu Háj byla nedávno dokončena stavba sedm kilometrů dlouhé přírodní trasy pro vyz…