Mladá Boleslav: Večerní adventní trhy potrvají až do konce roku

01.12.2022 6:32 | Tisková zpráva

Večerní adventní trhy na Výstavišti byly slavnostně zahájeny první adventní neděli 27. listopadu jen chvíli poté, co byl rozsvícen vánoční strom na Staroměstském náměstí. Také park Výstaviště je opět rozzářen barevnými žárovkami na mnoha stromech. Stánky a atrakce v parku první den doslova zavalily davy lidí. Trhy budou otevřeny každý den od 16 do 20 hodin až do konce roku (s výjimkou dnů 24.-26. prosince).

Mladá Boleslav: Večerní adventní trhy potrvají až do konce roku
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Přítomné z pódia pozdravila náměstkyně primátora Miroslava Kašpárková, která trhy zahájila a všem popřála krásné vánoční svátky.

Anketa

Skončí válka na Ukrajině v roce 2023?

57%
43%
hlasovalo: 17938 lidí

Kromě stylově nazdobených a nasvícených stánků s občerstvením, cukrovím a drobnými dárky nechybí na trzích ani atrakce pro děti včetně autodromu, kolotočů a dalších forem povyražení. Jednotné vstupné ve výši 20 Kč na každou atrakci zůstalo stejné jako v minulých letech. Nechybí zde opět četná stylová ohřívadla a spousta příležitostí k setkání s přáteli a známými i různorodé možnosti potěšení dobrým jídlem i pitím.

Každý den je na trzích také doprovodný kulturní program v podobě hudebních vystoupení, programů pro děti, divadelních či dalších forem zábavy. První den zahrála kapela Bohemian Bards.

K dispozici jsou i projížďky kočárem s koňským spřežením. Vyhlídkové jízdy kočárem taženým koňským spřežením se konají každý den do 30. prosince včetně, vždy od 16:30 do 19:30 a se startem jízdy od městského divadla. Jízdenku v ceně 20 Kč si koupíte rovnou u kočího. Vzhledem k velkému zájmu o tyto jízdy je nutné se vždy na jízdu objednat předem na tel. 731 150 602.

Kompletní program trhů najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava přivítá květen Májovým jarmarkem a slavnostmi

19:27 Jihlava přivítá květen Májovým jarmarkem a slavnostmi

Na tradiční zaplétání máje se můžete těšit v sobotu na Masarykově náměstí od 15:45. Zhostí se ho fol…