Orlová: Vedení města ocenilo dobrovolné hasiče

14.01.2017 20:17

Koncem minulého roku se to na Městském úřadě v Orlové hemžilo hasiči, ale nebojte se, nic nehořelo! Vedení města chtělo touto cestou poděkovat desítce členů Sboru dobrovolných hasičů z Orlové-Poruby. Ocenění si samozřejmě zaslouží všichni požárníci, velitel jednotky Michal Beňo byl ovšem pověřen vybrat ty nejpracovitější a tak také učinil.

Orlová: Vedení města ocenilo dobrovolné hasiče
Foto: wikipedia
Popisek: Orlová

Ocenit lidi, kteří ve svém volném čase pracují pro druhé a mnohdy přitom riskují svůj vlastní život, výslovně umožňuje zákon a vedení města Orlové tuto možnost mile rádo využívá. „Sbor dobrovolných hasičů z Poruby patří mezi nejlepší jednotky v okolí a všude na něho slyšíme jen samou chválu. Jsme na tuto jednotku velmi pyšní a moc si její práce vážíme,“ prohlásil během setkání starosta Orlové Ing. Tomáš Kuča. Hasiče ocenil nejen za jejich mimořádné nasazení při hašení požárů a likvidaci dalších mimořádných událostí, ale i za jejich aktivní práci s mládeží.

SDH Orlová-Poruba, který už nemá daleko k úrovni profesionálních hasičů, v současné době disponuje nejen letitými zkušenostmi, ale i moderním vybavením, které hraje v činnosti sboru velmi podstatnou roli. „Za to vděčíme také městu a tímto mu děkujeme. Spolupráce s městem je velice dobrá a doufáme, že to tak bude i do budoucna,“ nechal se slyšet velitel sboru Michal Beňo. Fotogalerie ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Slavnostní nástup k 30. výročí založení 4. brigády rychlého nasazení

19:27 Žatec: Slavnostní nástup k 30. výročí založení 4. brigády rychlého nasazení

4. brigáda rychlého nasazení byla založena 1. července 1994 jako reakce na potřebu moderní a efektiv…