Otrokovice: Od pondělí můžete využít venkovní kluziště

31.12.2014 7:28 | Zprávy

Konečně nastalo ochlazení s teplotami pod bodem mrazu, které umožňuje uvést do provozu venkovní kluziště. Za příznivých klimatických podmínek se v něj každoročně mění parkoviště u městské sportovní haly, respektive naproti městského koupaliště na Baťově v Otrokovicích.

Otrokovice: Od pondělí můžete využít venkovní kluziště
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Tři dny prováděli pracovníci městské společnosti TEHOS nástřik plochy tak, aby byla vytvořena souvislá hladká ledová plocha a první zájemci mohli stoupnout na led.

„Kvalita povrchu prozatím není optimální, ale bruslit už je možné. Vše bude záviset na počasí. Pokud bude sněžit a nebude dostatečně mrznout, nebude možné provést další nástřik na plochu,“ upozornil jednatel TEHOSu Tomáš Morys.

Provozní doba umělého venkovního kluziště není stanovena. Návštěvníci si mohou zvolit sami, kdy se za bruslením vypraví a jak dlouho ledovou plochu využijí.

„Kluziště je k dispozici bez jakéhokoliv poplatku a je přístupné široké veřejnosti. Nastříkáním umělé ledové plochy chceme předcházet nehodám, které by mohly vzniknout při snahách dětí bruslit na přírodních vodních plochách,“ uvedl starosta města Otrokovice Jaroslav Budek.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: otrokovice.cz

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

válka

Fakt si myslíte, že NATO, což jsme i my, chce válku s Ruskem? Máte proto nějaké důkazy? A myslíte si, že i Ukrajina chtěla válku s Ruskem? Podle mě jediný, kdo chce válku a začalo jí, je Rusko, které by evidentně chtělo obnovit i svůj vliv v Evropě po druhé světové válce.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Vedení města ocenilo úspěšné tanečnice

22:28 Ústí nad Labem: Vedení města ocenilo úspěšné tanečnice

Členové Dance Center Marverci přivezli z nedávného Mistrovství Evropy Best Dance Group zlaté medaile…