Písek: Starostka pogratulovala mistrům světa i aktivním seniorům

06.11.2019 11:40

Až do Chebu by došli a doplavali účastníci letošní seniorské soutěže Mezi mosty pořádané pod záštitou starostky Městským střediskem sociálních služeb Písek.

Písek: Starostka pogratulovala mistrům světa i aktivním seniorům
Foto: Archiv
Popisek: Město Písek

Za osm hodin plavání a tři hodiny chůze si soutěžící dohromady připsali neuvěřitelných 188 kilometrů. Nejaktivnější seniorkou byla letos vyhlášena paní Jindřiška Postlová. Starostka města v obřadní síni písecké radnice nejlepším účastníkům soutěže poblahopřála a předala drobné dárky.

Spolu s činorodými píseckými seniory zde ocenila také úspěchy studentky Kateřiny Markové, která je i přes svůj mladý věk držitelkou více než šedesáti titulů mistryně světa v rybolovné technice. První získala už jako jedenáctiletá.

Starostka rovněž pogratulovala a poděkovala za reprezentaci města i republiky píseckým profesionálním hasičům Michalu Brousilovi a Davidu Kubišovi, kteří nemají konkurenta v hasičském sportu, konkrétně v disciplínách TFA  (Toughest Firefighter Alive, volně přeloženo jako „nejtvrdší hasič přežívá“). Michal Brousil se v obrovské konkurenci stal absolutním vítězem na letošním mistrovství Evropy a z čínského Chengdu si oba hasiči přivezli tituly mistrů světa.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…