Plzeň 3: Jarní společenská událost pro seniory - tradiční taneční vínek

14.03.2019 20:21

Jarní taneční vínek se konal, stejně jako ten podzimní, v azylu v Alfě na Americké třídě a to z důvodu rekonstrukce KD Peklo. Přesto si do těchto prostor našly ve středu 13. března cestu více než tři stovky seniorů. Orchestr pod taktovkou Miroslava Novotného nezklamal a účastníci této tradiční milé zábavy se skvěle bavili.

Plzeň 3: Jarní společenská událost pro seniory - tradiční taneční vínek
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

Tak jako každý rok přišli natěšené tanečníky pozdravit starosta třetího plzeňského obvodu David Procházka, I. místostarosta Petr Baloun a místostarostové Ondřej Ženíšek a Stanislav Šec.

„Taneční vínky zavedl v našem obvodě první porevoluční starosta Bohumil Kulhánek, a jejich tradice trvá nepřetržitě dodnes. Vždy na jaře a na podzim se tak senioři mohou těšit na příjemné taneční odpoledne. Vstupné pro ně je samozřejmě zdarma,“ informuje Stanislav Šec, místostarosta Městského obvodu Plzeň 3. "Tato taneční odpoledne jsou vůbec jednou z nejnavštěvovanějších akcí pro seniory, kterou obvod pořádá, vždyť návštěvnost se pohybuje vždy okolo tří stovek lidí," dodává.

Všechny ženy, které na vínek přišly, dostaly od vedení obvodu žlutou růži jako malou pozornost. Starosta s místostarosty pak přítomné dámy vyzval k tanci a předvedl své taneční umění.

„Na vínku se hrají stále „zelené šlágry“, které tak naši senioři milují a mě nezbývá, než se obdivovat jejich tanečnímu umění. Jsem rád, že aspoň takto jim můžeme poděkovat za jejich celoživotní činnost a práci,“ dodává David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

13:05 Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

V bývalém kulturním domě v Červeném Hrádku do poloviny roku 2025 vznikne 18 městských nájemních bytů…