Plzeň: Oslavy 99. výročí vzniku republiky přinesou dopravní omezení

27.10.2017 8:35

Oslavy 28. října, 99. výročí vzniku samostatného Československa, přinesou v sobotu v Plzni větší dopravní omezení. Úplná uzavírka čeká na přechodnou dobu i Klatovskou třídu.

Plzeň: Oslavy 99. výročí vzniku republiky přinesou dopravní omezení
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Dopravní omezení odstartují v sobotu v podvečer v souvislosti s hlavním programem oslav, který začne v 17 hodin a to slavnostním shromážděním na náměstí T. G. Masaryka. Následovat bude lampionový Průvod světel a v 18:30 hodin zakončí oslavy ohňostroj na náměstí Republiky.

Od 17 do 17:55 hodin bude platit omezení dopravy v jednom jízdním pruhu na Klatovské třídě v úseku náměstí T. G. Masaryka ve směru do centra. Úplná uzavírka Klatovské třídy v obou směrech od křižovatky s ulicemi U Trati - Borská ke křižovatce s ulicemi Husova - Smetanovy sady začne v 17:55 hodin. Lampionový průvod vyrazí z Klatovské v 18 hodin, uzavírka by měla skončit nejdéle do půl hodiny od začátku průvodu. Současně bude od 18 do 18:30 hodin probíhat výluka tramvajové linky číslo 4, provoz bude pozastaven v obou směrech bez náhrady a obnoven bude po odchodu průvodu. Zároveň bude krátkodobě přerušen provoz trolejbusových linek 11, 12, 15 a 16 v křižovatce Klatovská – Americká – Tylova (křižovatka U Práce).

V letošním roce se mění trasa Průvodu světel z důvodu oprav Františkánské ulice. Průvod dojde na náměstí Republiky ulicí Bedřicha Smetany. Od 18 do 19:30 hodin bude z důvodu velké koncentrace osob náměstí Republiky uzavřeno pro veškerou dopravu včetně městské hromadné dopravy.

Další informace o programu najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…