Poděbrady: Třetí obchůzka městem už má přesný program

16.08.2015 20:49

Třetí obchůzka (objížďka) městem, tentokrát po trase Kluk – Polabec - Přední Lhota.

Poděbrady: Třetí obchůzka městem už má přesný program
Foto: mesto-podebrady.cz
Popisek: Poděbrady

Všichni zájemci jsou srdečně zváni na sraz cyklistů ve středu 26. srpna v 15.00h u vstupu na Jezero. Projdeme přes Jezero a druhou branou zamíříme stezkou kolem parkoviště do ulice Na Hrázce. Ulicí U Sadu a v Olšinách dojdeme do Kolínské, kde se obrátíme zpátky k autobusové zastávce u hasičské stanice.  Kolem rybníka zamíříme do Azalkové ulice a přes Jezerní, Liliovou, Kopretinovou ulici se opět dostaneme do ulice Na Hrázce.

Odtud po cyklostezce zamíříme k Havířskému kostelíku, projedeme ulicí U Jízdárny do ulice Jabloňová, nahlédneme i do ulice Akátová, přes Spojovací se dostaneme do Jasmínové, Růžové, Lesní a znovu se napojíme na ulici Jabloňovou s malou odbočkou k protipovodňovým zábranám na severozápadu Polabce. Pokračujeme pak Průběžnou ulicí kolem hájenky a projedeme celou ulicí K Oboře.

Následně přejdeme přes Kovanickou ulici do Průběžné až na dětské hřiště v Přední Lhotě. Odtud se zpět vrátíme Průběžnou ulicí a objížďku zakončíme v souběžné slepé komunikaci s ulici Kovanická. Pochopitelně vyslyšíme v průběhu objížďky i výzvy občanů na zastávku mimo stanovenou trasu, stejně jako inspirativní podněty zástupců místních výborů. Na závěr objížďky proběhne neformální setkání za zahrádce restaurace Obora. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

13:37 Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

Náročná modernizace tramvajové trati mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou skončila. Cílem rozsáhlé re…