Praha 5: Den s Městskou policií se Městské části Praha 5 vydařil

26.04.2018 9:16

Městská část Praha 5 uspořádala dne 19. dubna 2018 ve spolupráci s Městskou policií dětský den pro Mateřskou školu ve Weberově ulici v Motole.

Praha 5: Den s Městskou policií se Městské části Praha 5 vydařil
Foto: Praha 5
Popisek: Radní Petr Lachnit na Dni s Městskou policií Městské části Praha 5

Den s Městskou policií se konal pod záštitou radního MČ Praha 5 JUDr. Petra Lachnita. Zahájení dětského dne byl přítomen i ředitel obvodního ředitelství Městské policie Praha 5 Mgr. Zdeněk Hejna. Příslušníci Městské policie předvedli malým divákům ukázky výcviku služebních psů, služební vozidla a motorky.

Na programu dne byla rovněž ukázka poslušnosti služebních psů včetně zadržení agresívního pachatele a předvedení jízdní skupiny na koních se simulovaným přechodem ohně a dýmem. Největší atrakcí však byli policejní koně, na kterých se mohli žáci z mateřské školy i povozit. Radní Petr Lachnit předal dětem drobné dárky.

Podobné akce připravil JUDr. Petr Lachnit i pro Mateřskou školu U Santošky na Smíchově a pro Mateřskou školu Renoirova na Barrandově.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…