Praha 5: Pořad “Mluvil jsem s nimi” v Komunitním centru Prádelna

05.09.2012 10:46

Pod záštitou zástupce starosty Městské části Praha 5 JUDr. Petra Lachnita uvede Komunitní centrum Prádelna v Praze 5, Holečkova 38, dne 6. září 2012 od 18 hodin komponovaný pořad “Mluvil jsem s nimi”.

Praha 5:  Pořad “Mluvil jsem s nimi” v Komunitním centru Prádelna
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 5

Pořad o osobním setkávání s lidmi z prvních stránek novin a časopisů - politiky, umělci, sportovci a dalšími slavnými osobnostmi, uvede novinář Zdeněk Hrabica a herec a scénarista Jiří Brož.

Zdeněk Hrabica, mnohaletý novinář, se za svůj profesní život setkal se spoustou významných a známých odsobností. Pořad je komponován z osobních vzpomínek a zážitků z těchto setkání. Jiří Brož čte ukázky ze vzpomínkových knížek Zdeňka Hrabici a rozhovorů s těmito osobnostmi. Překvapí Vás, kolik známých a proslulých osobností má své obyčejné lidské stránky.

Pořad “Mluvil jsem s nimi” uváděný Zdeňkem Hrabicou a Jiřím Brožem je součástí letní nabídky Komunitního centra Prádelna nazvané divadelní a filmové podvečery, které nabízejí každý čtvrtek veřejnosti setkání se známými herci, režiséry a jejich tvorbou. V minulém týdnu to bylo velmi úspěšné setkání s hudebním kritikem Jiřím Novotným o jazzové hudbě v pořadu nazvaném “Hudba, naděje mého mládí”.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Praha5.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …