Praha 5: Pořad “Mluvil jsem s nimi” v Komunitním centru Prádelna

05.09.2012 10:46

Pod záštitou zástupce starosty Městské části Praha 5 JUDr. Petra Lachnita uvede Komunitní centrum Prádelna v Praze 5, Holečkova 38, dne 6. září 2012 od 18 hodin komponovaný pořad “Mluvil jsem s nimi”.

Praha 5:  Pořad “Mluvil jsem s nimi” v Komunitním centru Prádelna
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 5

Pořad o osobním setkávání s lidmi z prvních stránek novin a časopisů - politiky, umělci, sportovci a dalšími slavnými osobnostmi, uvede novinář Zdeněk Hrabica a herec a scénarista Jiří Brož.

Zdeněk Hrabica, mnohaletý novinář, se za svůj profesní život setkal se spoustou významných a známých odsobností. Pořad je komponován z osobních vzpomínek a zážitků z těchto setkání. Jiří Brož čte ukázky ze vzpomínkových knížek Zdeňka Hrabici a rozhovorů s těmito osobnostmi. Překvapí Vás, kolik známých a proslulých osobností má své obyčejné lidské stránky.

Pořad “Mluvil jsem s nimi” uváděný Zdeňkem Hrabicou a Jiřím Brožem je součástí letní nabídky Komunitního centra Prádelna nazvané divadelní a filmové podvečery, které nabízejí každý čtvrtek veřejnosti setkání se známými herci, režiséry a jejich tvorbou. V minulém týdnu to bylo velmi úspěšné setkání s hudebním kritikem Jiřím Novotným o jazzové hudbě v pořadu nazvaném “Hudba, naděje mého mládí”.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Praha5.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Hustopeče: Stavební úřady s obavami vyhlíží nový zákon

16:31 Hustopeče: Stavební úřady s obavami vyhlíží nový zákon

S nervozitou a obavami vyhlíží pracovníci stavebních úřadů letošní 1. červenec. Právě tento den vsto…