Praha 5 pořádá výlety pro seniory - tentokrát i do Plzně

15.04.2019 9:15

Městská část Praha 5 i na jaře připravila výlety pro seniory, jejichž cílem je tentokrát Plzeňský pivovar Prazdroj a meditační zahrada v Plzni. Výlety pořádá Odbor sociální problematiky MČ Praha 5 pod záštitou radního pro sociální oblast JUDr. Petra Lachnita.

Praha 5 pořádá výlety pro seniory - tentokrát i do Plzně
Foto: Praha 5
Popisek: Výlet seniorů - ilustrační foto

Výlet je naplánován ve dvou termínech, na čtvrtek 30. května a na čtvrtek 6. června 2019. V obou termínech budou vypraveny dva autobusy, pro zájemce z řad seniorů je připraveno celkem 188 míst.

Výlet je určen pro občany ve věku nad 60 let s místem trvalého bydliště na území Městské části Praha 5. Zájemci bude vydán poukaz na výlet po předložení občanského průkazu.

Místem výdeje poukazů bude první den prostor „Výdeje parkovacích oprávnění ZPS“ v Preslově ulici č. 5 (roh Náměstí 14. října a Preslovy ulice), a to dne 23. května 2019 od 8 do 12 hodin. Pokud nebudou vydány všechny poukazy první den, další možnost bude v úřední dny: pondělí a středa 8 - 18 hodin ve 2. patře v kanceláři č. 216 budovy Úřadu MČ Praha 5, náměstí 14. října 1381/4.

Autobus bude přistaven pro držitele poukazu v den odjezdu od 8:30 hodin u stanice metra Radlická, na zastávce autobusu č. 904. Předpokládaný návrat je okolo 18. hodiny. Výlet je pro účastníky zcela zdarma a zahrnuje dopravu, vstupy do objektů a oběd.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…