Praha: Primátor Bohuslav Svoboda se sešel s ministrem dopravy Pavlem Dobešem

06.01.2012 14:27

Cílem jejich jednání bylo zajistit maximální využití stávajících dopravních kapacit v pražském regionu a jejich účelný rozvoj v souladu se schválenou dopravní politikou České republiky a hlavního města Prahy.

Praha: Primátor Bohuslav Svoboda se sešel s ministrem dopravy Pavlem Dobešem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Exprimátor Bohuslav Svoboda

Současně diskutovali také o přípravě společného memoranda o spolupráci, a to zejména v oblasti silniční a železniční infrastruktury, majetku a územního plánu hlavního města Prahy.

„Vítám možnost spolupráce s ministerstvem dopravy na novelách zákonů týkajících se taxislužby, odtahů vozidel a zvláštního užívání veřejných prostranství. Tato spolupráce již probíhá formou pracovních skupin, kde jsou zástupci ministerstva dopravy spolu se zástupci hlavního města a měst Brna, Ostravy a Plzně,“ řekl primátor Bohuslav Svoboda.

„K hlavním prioritám naší spolupráce patří zejména dokončení Silničního okruhu kolem Prahy, výstavba železničního spojení na letiště a budoucnost některých pražských nádraží,“ řekl ministr Pavel Dobeš.

reklama

autor: Magistrát hl.m. Prahy

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín zajistí svým obyvatelům výhodnou dodávku tepla až do roku 2040

22:10 Bohumín zajistí svým obyvatelům výhodnou dodávku tepla až do roku 2040

Už jen necelý rok zbývá podle vedení společnosti ČEZ Teplárenská do ukončení výroby energií z uhlí v…