Praha: Primátor Bohuslav Svoboda se sešel s ministrem dopravy Pavlem Dobešem

06.01.2012 14:27

Cílem jejich jednání bylo zajistit maximální využití stávajících dopravních kapacit v pražském regionu a jejich účelný rozvoj v souladu se schválenou dopravní politikou České republiky a hlavního města Prahy.

Praha: Primátor Bohuslav Svoboda se sešel s ministrem dopravy Pavlem Dobešem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Exprimátor Bohuslav Svoboda

Současně diskutovali také o přípravě společného memoranda o spolupráci, a to zejména v oblasti silniční a železniční infrastruktury, majetku a územního plánu hlavního města Prahy.

„Vítám možnost spolupráce s ministerstvem dopravy na novelách zákonů týkajících se taxislužby, odtahů vozidel a zvláštního užívání veřejných prostranství. Tato spolupráce již probíhá formou pracovních skupin, kde jsou zástupci ministerstva dopravy spolu se zástupci hlavního města a měst Brna, Ostravy a Plzně,“ řekl primátor Bohuslav Svoboda.

„K hlavním prioritám naší spolupráce patří zejména dokončení Silničního okruhu kolem Prahy, výstavba železničního spojení na letiště a budoucnost některých pražských nádraží,“ řekl ministr Pavel Dobeš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Magistrát hl.m. Prahy

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…