Prostějov: Objednávání na magistrát je rozšířeno

07.12.2022 18:55 | Tisková zpráva

Objednávkový systém, který na Magistrátu města Prostějova funguje již řadu let, je nově rozšířen o možnost objednat se na Czech Point či ověřování podpisů a listin. Tyto služby zajišťuje Turistické informační centrum.

Prostějov: Objednávání na magistrát je rozšířeno
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

V sekci OBČAN zvolíte odkaz Objednávání na úřad a pod položkou Objednání k obsloužení si zvolíte službu Czech POINT, vidimace, legalizace. Pak už stačí jen vybrat si den a hodinu, kdy vám vyhovuje návštěva úřadu. 

Anketa

Dáte za Vánoce (v součtu výdajů) letos víc než loni?

hlasovalo: 11713 lidí

Připomínáme, že objednávat se takto můžete také na další odbory magistrátu, konkrétně k vyřízení svých záležitostí na finančním odboru, odboru občanských záležitostí včetně matričního úřadu, odboru dopravy, obecním živnostenském úřadu a městské policii.

Princip objednávání je na všechny jmenované odbory stejný a obrovskou výhodou je, že si můžete zvolit datum a hodinu pro vyřízení své záležitosti. Na zadanou e-mailovou adresu vám bude doručen PIN, který je platný maximálně 5 minut před a 5 minut po čase zvoleném při objednávání. Na úřadu budete následně ve vámi zvoleném dni a hodině obslouženi po zadání PINu bez čekání. Pokud vám do rezervovaného času vstoupí nenadále jiná nutná záležitost, lze samozřejmě objednávku k obsloužení na úřadu elektronicky také zrušit, a to pod odkazem Kontrola stavu rezervace/Storno rezervace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

22:28 Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

Experti na školství vyrazili za inspirací do holandských škol. Třicet osm zástupců škol z celého Čes…