Starosta Frýdlantu jednal na ambasádě Nizozemského království o další spolupráci

24.01.2016 21:23

Možnosti vzájemné spolupráce Frýdlantu nebo Frýdlantska, Velvyslanectví Nizozemského království a Nizozemsko - české obchodní komory projednávali ve čtvrtek 21. ledna 2016 na ambasádě Nizozemského království v Praze zástupci všech tří institucí.

Starosta Frýdlantu jednal na ambasádě Nizozemského království o další spolupráci
Foto: wikipedia
Popisek: Frýdlant

Jednání vedl za Frýdlant starosta Dan Ramzer, který tím navázal na říjnovou návštěvu velvyslance Nizozemského království Eduarda W. V. M. Hoekse ve Frýdlantu.

"Hovořili jsme o možnostech spolupráce na úrovni obchodu a ivnestičních příležitostí, ale také o možnostech kulturní výměny a o rozvoji cestovního ruchu. Frýdlant například nabídl studentům z Holandska možnost zúčastnit se coby frekventanti Letní jazzové dílny Karla Velebného, která má dlouholetou tradici. Diskutovali jsme také o možnosti zajištění koncertu holandského špičkového umělce na území Frýdlantu," prozradil Dan Ramzer.

Možných společných aktivit Frýdlantu nebo celého Frýdlantska s Velvyslanectvím Nizozemského království nebo Nizozemsko - českou obchodní komorou je daleko více. Vzájemná spolupráce je ale zatím na začátku. "Nicméně věřím, že se ji podařilo úspěšně nastartovat a v budoucnu přinese všem stranám mnoho zajímavých příležitostí," uzavřel starosta Frýdlantu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…