Šumperk: ŠumpeRUN našel nový termín

15.05.2020 16:59

Všichni milovníci běhu o závod historickým centrem města Šumperka letos nepřijdou. Původní termín zhatila vládní opatření proti šíření nemoci covid–19. Organizátorům se ale podařilo najít nový termín druhého ročníku ŠumpeRUNu. Závod se tak uskuteční nově v neděli 13. září.

Šumperk: ŠumpeRUN našel nový termín
Foto: Archiv autora
Popisek: Šumperk, pohled z radniční věžě

„Původně se nabízela až druhá polovina října, ale to se nám od začátku příliš nezamlouvalo, nakonec jsme našli vhodný termín v druhé zářijové neděli,“ říká Bohuslav Vondruška z organizačního týmu závodu. Na internetových stránkách najdou všichni zájemci aktualizované propozice, které ale zůstávají takřka nezměněné. „Všechny zaplacené registrace jsou v platnosti a automaticky se převádějí na nový termín,“ doplňuje kolega Honza Kostecký. Pokud některým závodníkům nový termín nevyhovuje, mohou využít bezplatného převodu registrace. Všechny informace jsou k dispozici zde.

Závod proběhne na začátku podzimní části sezóny. Závodníci tak mají čas celé léto natrénovat, aby na v ulicích města podali co nejlepší výkon. „Ti, kteří se těšili na závod v červnu, úplně zoufat nemusí, náplastí jim může být virtuální závod VirtualRUN, který se uskuteční první červnový týden,“ říká Michal Kleštinec z týmu ŠumpeRUN. K účasti v závodě stačí hodinky s GPS nebo chytrý telefon, zaběhnout trať a poslat pořadatelům záznam výkonu. Podrobnosti najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…