Třebíč a podnikatelé v cestovním ruchu se připravují na turistickou sezónu

11.04.2022 13:55 | Tisková zpráva

Starosta Třebíče Pavel Pacal se setkal s podnikateli v cestovním ruchu. Hlavním tématem bylo představení letošní marketingové kampaně Ochutnejte Třebíč! a zapojení podnikatelů.

Třebíč a podnikatelé v cestovním ruchu se připravují na turistickou sezónu
Foto: rep
Popisek: Třebíč

Téměř dvacet majitelů restaurací, hotelů a penzionů, ale také pracovníci Muzea Vysočiny Třebíč a další aktéři podnikající v cestovním ruchu se už po několikáté sešli s pracovním týmem radnice, aby pokračovali ve spolupráci.

Na marketingovou kampaň Zažijte Třebíč! a Poznejte Třebíč! letos navazuje Ochutnejte Třebíč! Klíčovou myšlenkou je turistům nabídnout pestré menu složené nejen z gastro specialit, ale také ze zážitků.

„Třebíč můžeme ochutnávat všemi smysly. Turisté si přivoní k historii, ochutnají třebíčské unikáty, jako je legendární limonáda ZON, čokoláda nebo i třebíčská whisky. Každý z podnikatelů má možnost se zapojit a je na něm, jak tuto příležitost využije,“ informoval starosta Pavel Pacal.

Anketa

Jste pro zbudování základny NATO na českém území?

3%
96%
hlasovalo: 84644 lidí

Vstupní branou pro turisty zůstává turistický portál www.visittrebic.eu, na který budou směřovány veškeré marketingové aktivity. Eva Fruhwirtová, členka týmu cestovního ruchu, podnikatelům představila mediaplán na letošní rok a také připomněla celkový koncept rozvoje cestovního ruchu v Třebíči.

Podnikatelé mají možnost prezentace svých aktivit na zmíněném webu visittrebic.eu a restaurace a ubytovatelé se mohou zapojit do hodnocení kvality samotnými turisty v aplikaci Trip advisor.

Ve druhé části se podnikatelé dozvěděli aktuální informace o přípravě slavnostního otevření Karlova náměstí, které se plánuje na víkend 16.–18. září 2022.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Písek: Na náplavce začaly vyrůstat první dvě sochy z písku

7:04 Písek: Na náplavce začaly vyrůstat první dvě sochy z písku

Sochaři začali ve středu pracovat na prvních dvou obřích pískových sochách. Ráno nákladní auto přive…