Ústí nad Labem: Filmové kamery točí dál

10.03.2019 6:32

Ústí nad Labem, Bílina, Děčín, Most, Litoměřice a řada dalších míst Ústeckého kraje se stala oblíbenou filmovou lokací pro natáčení seriálů Rapl a Most!. V řadě z nich se filmové klapky nezastaví ani nyní, při natáčení minisérie Sever.

Ústí nad Labem: Filmové kamery točí dál
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Podle oficiálního sdělení Ústeckého kraje bude mít šestidílná minisérie pod režisérskou taktovkou zkušeného Roberta Sedláčka televizní premiéru sice až na podzim letošního roku, ale již nyní se po celém území Ústeckého kraje natáčejí její díly. První klapka padla již v prosinci 2018 a dotočeno by mělo být do května 2019.

Koordinaci natáčení zajišťuje Filmová kancelář Ústeckého kraje, která prozradila, že se v Ústí bude točit i další film režiséra Dana Svátka, jehož úspěšný snímek Úsměvy smutných mužů mohli diváci vidět v ústecké předpremiéře.

Ústecký kraj prostřednictvím náměstka pro regionální rozvoj, Zdeňka Matouše, poděkoval za zajištění skvělého servisu všem městům, mezi kterými figuruje také statutární město Ústí nad Labem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…