Ústí nad Labem: Město pokračuje v podpoře domovů pro seniory

05.01.2021 14:51

Ochrana klientů v domovech pro seniory je v době pandemie jedním z klíčových prvků, město jim proto poskytlo další desetitisíce ochranných prostředků.

Ústí nad Labem: Město pokračuje v podpoře domovů pro seniory
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Ze zásob města bylo rozvezeno 50 000 párů rukavic, 20 000 roušek a desetitisíce dalších ochranných prostředků (návleky na boty, brýle). „Ochrana zdraví je pro nás na prvním místě, další poskytnutí ochranných pomůcek je jednou z mnoha věcí, kterými se město snaží seniory chránit před nákazou,“ uvedl náměstek primátora pro sociální oblast Tomáš Vlach.

Další desítky tisíc ochranných prostředků budou v tomto týdnu distribuovány do škol, školek a zařízení Městských služeb Ústí nad Labem. Město navíc aktivně podporuje plnění očkovací strategie, která počítá s očkováním klientů a zaměstnanců domovů pro seniory v první fázi.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Nejvíce se líbila autobusová zastávka s magnoliemi, vyzdobily ji děti z Předmostí

10:28 Přerov: Nejvíce se líbila autobusová zastávka s magnoliemi, vyzdobily ji děti z Předmostí

Soutěž o nejoriginálnější jarní výzdobu autobusové zastávky zná svého vítěze. Letos kreativci vzdáva…