Velká prázdninová soutěž pro studenty „Ať jsi, kde jsi, poskládej Plzeň“

16.07.2012 19:28

Ať už budete o prázdninách cestovat po cizích zemích, krásách naší vlasti či zůstanete na brigádě v Plzni, všichni bez rozdílu máte možnost zapojit se do soutěže „Ať jsi, kde jsi, poskládej Plzeň“, kterou pro studenty všech škol od základních až po vysoké připravila redakce Radničních listů.

Velká prázdninová soutěž pro studenty „Ať jsi, kde jsi, poskládej Plzeň“
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Úkolem pro každého bude vyfotografovat pět samostatných písmen nebo šest pro Pilsen a z těchto jednotlivých snímků poskládat koláž, která bude tvořit název západočeské metropole v češtině nebo angličtině. Pro svůj finální výtvor můžete využít nápisy a označení všeho druhu. Představivosti a vynalézavosti se meze nekladou, výsledkem však musí být poskládaný nápis „Plzeň“ či „Pilsen“.

Do soutěže se již zapojili první soutěžící. Do uzávěrky zbývá ještě spoustu času.  Přesto jsme se rozhodli otisknout koláž Martina Prokopa, která může pro všechny zájemce posloužit jako vzor či inspirace. Každý se však s úkolem musí vypořádat po svém. Vítězem se stane jen jeden - ten nejoriginálnější a nejnápaditější.

Ilustrační obrázek

Nejlepších pět návrhů, které porota vyhodnotí jako nejoriginálnější a nejnápaditější, postoupí do finálového kola. O vítězi, který získá poukázku na nákup fotografického vybavení v hodnotě 3000 korun, pak rozhodnou čtenáři podzimního čísla Radničních listů, které vyjde 2. října.

  • Své originální koláže zasílejte ve formátu JPEG v tiskové kvalitě nejpozději do 30. srpna prostřednictvím serveru uschovna.cz na adresu radnicnilisty@plzen.eu. Do předmětu emailu nezapomeňte uvést heslo: Poskládej Plzeň. Přihlášením se do soutěže účastník souhlasí s využitím snímků na prezentační účely města, včetně jejich uveřejnění v Radničních listech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: plzen.eu

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

22:28 Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

Na začátku týdne byly oznámeny výsledky Ceny Klubu Za starou Prahu za novou stavbu v historickém pro…