Zájem o cvičení venku v Pelhřimově roste

17.09.2017 6:34

Město Pelhřimov otevřelo v srpnu pro širokou veřejnost nově vybudované workoutové hřiště v Městských sadech.

Zájem o cvičení venku v Pelhřimově roste
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Ke každému cviku je k dispozici u hřiště schematické vysvětlení, ale i přesto profesionální instruktor cvičení Marcel Brož pomáhal v minulých dnech návštěvníkům se správnou technikou cvičení. Zájemcům o cvičení ke každému cviku poskytl podrobné vysvětlení a předvedl celou škálu cviků od shybů až po ručkování, hrazdy a posilovací lavice. Ukázal, že kombinací kliků, dřepů a přítahů se zapojí většina svalů v těle současně a to tak, že je ke cvičení potřeba pouze vlastní tělo.

Návštěvnost nově vybudovaného workoutového hřiště je velká což dokazuje, že volný pohyb v přírodě je pro mnoho lidí stále lákavější než uzavřené posilovny. Díky workoutovému hřišti se můžete z oblíbené procházky vrátit o něco zdatnější. Město Pelhřimov plánuje s instruktorem Marcelem Brožem navázat do budoucna další spolupráci, přesný rozpis naleznete na stránkách města a v pelhřimovských novinách.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Hokejové finále se promítne i na pardubické radnici

16:31 Pardubice: Hokejové finále se promítne i na pardubické radnici

Hokejové šílenství, které zaplavilo město, se dotklo i pardubického magistrátu. Ten ve spolupráci s …